avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal conducere autovehicul neinmatriculat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal conducere autovehicul neinmatriculat

Am fost prin conducand un hoinar neinmatricular pe un drum comunal mia fost retinut permisul posed categoria am b b1 mi sa intocmit dosar penal. eu numai am alte dosare acesta fiind primul. vreau sa stiu daca permisul imi va fi restituit
Cel mai recent răspuns: Alex221 , utilizator 00:21, 26 Aprilie 2015
In functie de cum se solutioneaza dosarul penal.
mai pot avea permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat - mai pot susține proba practica pentru alta categorie? AndreiTi AndreiTi Buna ziua! Astăzi am fost prins de poliția rutieră a municipiului Pitești conducând un autoturism care depășea cu 255 kg limita maxima autorizată ... (vezi toată discuția)
Permis yoane yoane buna seara am fost prins conducand un smart fortwo cu categoria b1 si mi sa retinut permisul si intocmit dosar penal cat dureaza pana imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Conducere fara categorie corespunzatoare ContSters489360 ContSters489360 Buna ziua. La inceputul lunii Martie 2018 am fost oprit la un control de rutina conducand un Buldoexcavator (tractor agricol). Avand doar categoria B, necesara ... (vezi toată discuția)