avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutor...actualizare suma datorata
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutor...actualizare suma datorata

buna seara.in anul 2007 am contractat un credit de la o banca in valoare de 8000 ron si bineinteles datorita posibiliatilor financiare reduse semnificativ nu am reusit sa achit ratele de aceea dosarul meu a fost preluat de un executor judecatoresc pentru executare silita.in anul 2011 am primit instiintare despre executare cu suma de 15000ron(pana la concurenta sumei de 15000ron)asa scrie pe instiintare si de atunci mi s-a institiut poprire respectiv o treime din salariu.saptamana trecuta am sunat executorul sa intreb ce suma mai am de platit si mi-a zis ca in jur de 15.ooo ron atunci l-am intrebat de ce am tot suma asta pentru ca eu platesc de 3 ani apropae 300 ron pe luna...
raspunsul domnului executor a fost ca aceea suma care mi-a venit de plata in urma cu 3 ani creste in continuare cu dobanzi si penalitati,in aceasta situatie eu nu voi mai scapa niciodata de datorie.intrebarea mea este urmatoarea:
in momentul in care s-a stabilit executare silita pentru o anumita suma acasta se mai poate modifica datorita penalitatilor si dobanzilor ?as dori un rapsuns daca se poate va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 26 Aprilie 2015
Va revine obligatia sa achitati strict c/v somatie comunicata de executorul judecatoresc
Dupa ce vi se retine de catre angajator suma inscrisa in titlul executoriu, veti primi tot de la executor o actualizare a sumei pe care o puteti contesta.
Bineinteles ca sumei datorate i se adauga penalitati pana la achitare.
Daca va uitati si pe actele primite prima data, scrie de suma datorata pana la data de.. cand a fost sesizat executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita v11 v11 Buna ziua. In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)