avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum si in ce conditii se recupereaza banii de la CNAS ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum si in ce conditii se recupereaza banii de la CNAS dupa o interventie chirurgicala?

Am ales sa fiu operat la o clinica particulara(care nu are relatii cu casa) de ruptura complexa de menisc exterior ,pentru ca pe plan local m-au trimis acasa sa stau in repaus si dupa o saptamana mai vedem,"asta e sistemul",mi s-a spus.Am decis sa fac un RMN pe banii mei( pe plan local se putea face doar peste 3-4 luni, iar cu plata pretul era dublu fata de alte clinici) pt. a confirma diagnosticul presupus de mine,apoi am incercat sa ma programez la un spital pentru artroscopie si iar am esuat,fiind amanat si dus cu vorba.As dori sa stiu daca se pot recupera o parte din bani de laCNAS, eu fiind un platitor foarte corect si la zi de 28 de ani ,fara boli cronice sau probleme in acesti ani.Operatia cred ca se incadra la urgente pentru ca eram aproape in imposibilitatea de a ma deplasa, doar cu ajutorul carjei si cu dureri destul de mari. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jighira , utilizator 13:22, 28 Aprilie 2015
Sper să se însănătoşească repede. Prin MS însă este mai greoaie procedura, cele mai multe dosare admise au fost pentru copii cu cancer/leucemie. Tot prin CNAS, prin formularul european este mai rapid şi cu mai multe şanse de reuşită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem sanatate estreea estreea va salut ! urmeaza sa efectuez o interventie chirurgicala in strainatate, care nu poate fi acoperita de formularul E112, am deja cardul european de ... (vezi toată discuția)
Operatie in strainatate batrix batrix Buna ziua Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru urmatorul caz . Am 40 de ani si din vara, am tot simtit ca obosesc la orice fleac, ca nu am chef de ... (vezi toată discuția)
Accident de munca angajat - plata spitalizarii, cheltuiala deductibila? NeliDede NeliDede Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema: Un angajat al societatii are un accident destul de grav la locul de munca,la o mana. ... (vezi toată discuția)