avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pe economie

se mareste salariul minim pe economie de la 1 iulie?
stie cineva ?
Cel mai recent răspuns: nicoleta40 , utilizator 20:29, 26 Iunie 2009
Nu am auzit nimic, deocamdata!
Credeti ca va mai fi asa ceva in plina criza economica, financiara, politica etc.?
asa speram,daca e criza pentru ,,ei'' pentru,,noi'' nu este?
cred ca aceasta criza este un petext,patronii pot motiva neplata salariilor,dind vina pe criza.
Salariul minim nu se va modifica de la 01 iuluie 2009 ... criza este pentru noi , nu pentru guvernanti ;)
freeelis a scris:

Salariul minim nu se va modifica de la 01 iuluie 2009 ... criza este pentru noi , nu pentru guvernanti ;)

A fost vreodata criza pt guvernanti? Au buzunarele doldora pe spinarea noastra, fie criza fie prosperitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota penalitati impozit minim neplatit vali poe vali poe buna ziua am auzit asrazi la radio ca guvernul ar fi micsorat procentul de penalitati ptr neplata impozit de la 0.1% pe zi la 0.05%pe zi este adevarat?de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe ec 2010 coca_lb coca_lb Are cineva idee daca se mareste salariul minim pe economie incepand cu 1 ian 2010? (vezi toată discuția)
Facilitati angajare 2009 ContSters60781 ContSters60781 Stie cineva daca s-au aprobat deja anumite masuri care faciliteaza angajarile facute in aceasta perioada de criza ? Am auzit de propuneri legate de suportarea ... (vezi toată discuția)