avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie intracomunitara auto sh in scopul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie intracomunitara auto sh in scopul dezmembrarii

Buna ziua,
tocmai am infiintat o II , in sistem real, neplatitor TVA,avand ca activitate principala dezmemrari auto. In acest sens, pana la data infiintarii II am cumparat, ca PF , un nr de 3 masini avariate, de la diverse pers fizice, in baza unui act de vanzare cumparare de mana. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez corect ca sa trec aceste auto de pe PF pe II?
totodata as vrea sa intreb cum se procedeaza din punct de vedere fiscal, in situatia in care, doresc sa achizitionez din UE astfel de masini pt dezmembrare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elenaC74 , utilizator 11:19, 18 Mai 2015
Vanzare de la pf la II

Mutumesc pentru raspuns.
Vanzarea se poate face in baza unui borderou de achizitie sau ce alt document se va intocmi ? Si ce obligatii fiscale pentru pf impune aceasta vanzare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie auto sh de la pf in scopul dezmembrarii elenaC74 elenaC74 Buna ziua, tocmai am infiintat o II , in sistem real, neplatitor TVA,avand ca activitate principala dezmemrari auto. In acest sens, pana la data infiintarii ... (vezi toată discuția)
Marfa cumparata din ue cu tva platit acolo gheorghe2 gheorghe2 Daca sunt \"consumator\" si marfa e cumparata din UE cu TVA platit acolo, mai platesc TVA in vama ? (vezi toată discuția)
Fara factura fiscala margareta teodorescu margareta teodorescu Firma la care lucrez vrea sa achizitioneze arbusti pt gradina de la un producator local ce nu e pers juridica sau pfa ci are doar certificat de producator? ... (vezi toată discuția)