avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa reziliere contract catv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa reziliere contract catv

Am cerut rezilierea contractului CATV la AKTA ( DIGITAL CABLE SYSTEMS ) inainte de termenul initial de 2 ani, fiind nemultumit de serviciile oferite - semnal slab la internet cu intreruperi dese. Pe ultima factura imi percepe o taxa de penalizare de 180 lei pt. neindeplinire contract. Ce pot face in acest caz ?
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2015
ContSters358116, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:17, 26 Aprilie 2015
Rezilierea contractului se poate face in conditiile clauzelor de reziliere. Daca ati acceptat o clauza de penalizare in cazul rezilierii inainte de termen atunci veti fi nevoit/a sa o achitati.
DAR CONTRACTUL FACUT CU EI ESTE DIN 16.05.2012.
Poate l-ati prelungit in mod automat cu inca 2 ani. Cititi conditiile de prelungire, denuntare si reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de reziliere contract inchiriere. grandanat grandanat Care sunt modalitatile de reziliere unilaterala a unui contract de inchiriere incheiat intre 2 persoane juridice (altele decat cele prevazute expres in ... (vezi toată discuția)
Abonament orange scorpyo04 scorpyo04 Buna ziua , Recent am efectuat preluarea unui abonament orange care o avea pe bunica mea ca titular fara a beneficia de telefoane cu preturi speciale nici ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere serviciu cablu (akta) CUchina12 CUchina12 Buna ziua, Am reziliat un contract de cablu de la o companie numita Akta la un an dupa ce am incheiat contractul (mai era inca unul). Ulterior (la cateva ... (vezi toată discuția)