avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces intre doua persoane din tari diferite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces intre doua persoane din tari diferite

Am o dilema: cum se pot judeca doua persoane care au tari diferite de rezidenta? De exemplu, unul din Romania si unul din Pakistan?
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 00:27, 27 Aprilie 2015
cum sau unde? oricine se poate judeca indiferent de resedinta. depinde de obiectul litigiului pentru a stabili competenta daca intrebarea era "unde"?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema privind instanta competenta buna ziua! in contextul in ... GeorgeAnonimovici GeorgeAnonimovici Dilema privind instanta competenta Buna ziua! In contextul in care o casnicie s-a intocmit sub legislatie romaneasca, la consulatul Romaniei (dintr-un stat ... (vezi toată discuția)
Divortul - cetetean pakistanez vsher vsher Buna ziua, am o prietena din Romania care sa casatorit cu un cetetean pakistanez in pakistan, obtinut actul de casatoria din Romania, lui a fost refuzata ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua el copilul? AYANAURA AYANAURA Buna ziua.Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,locuim in Romania si împreună avem un bebe de 1 an.Casatoria a avut loc acolo,la fel si nașterea ... (vezi toată discuția)