avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordare spor stabilitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordare spor stabilitate

Buna ziua,
Sunt functionar public intr-o institutie subordonata ministerului educatiei. In toamna anului 2011 am implinit 10 ani de cand lucrez in invatamant, insa nu mi s-a acordat sporul de stabilitate pe motiv ca legea 330/2010 a sistat acordarea acestuia. Din cate am citit, acest spor continua sa se acorde in invatamant si in diverse alte institutii, insa la noi este considerat ilegal.
Va rog sa-mi spuneti in baza carei legi pot primi acest drept.
Va multumesc,
Maria Florentina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 27 Aprilie 2015
Legea nr.330/2009 a sistat plata acestuia.

Sporurile, indemnizatiile, primele si compensatiile specifice domeniului de activitate ce se acorda personalului bugetar sunt prevazute in anexele nr. I-VIII la Legea 284/2010.
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii periculozitate maria-m maria-m va rog sa imi trimite-ti legea prin care nu se mai acorda sporul de calculator in invatamant? va multumesc! (vezi toată discuția)
Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Spor de doctorat cornelg cornelg As dori sa stiu daca dupa noua lege a salarizarii ( 284/2010 ), se mai acorda sporul de doctorat functionarilor publici. Sunt medic primar, lucrez ca ... (vezi toată discuția)