avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plan incadrare in zona si plan amplasament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plan incadrare in zona si plan amplasament

Buna ziua,
Pentru solicitarea unei autorizatii de mediu am pe lista de documente necesare plan incadrare in zona s plan amplasament.Din cat am inteles se elibereaza de la Oficiu de cadastru, unde exista de asemenea o cerere in baza careia se poate elibera, spre exemplu plan de incadrare in zona, dar in spatele careia se mai ataseaza x documente . Pur si simplu nu am gasit ce documente am nevoie pentru eliberarea planurilor.
Daca ma poate ajuta cineva va rog
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:19, 27 Aprilie 2015
ce documente va sunt solicitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
refuz oficiu cadastru dan_t dan_t Buna ziua, Detin un titlu de propietate (pe numele mamei decedate) pt un teren in comun cu inca 2 rude. Am deschis un proces de iesire din indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. problema mea se prezintă astfel. in urmă cu o ... Ovidiu68 Ovidiu68 Bună seara. Problema mea se prezintă astfel. In urmă cu o lună jumate am închiriat un spațiu care a fost laborator de patiserie din 2019 (după sigla ... (vezi toată discuția)