avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura dupa o hotarare judecatoreasca - masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura dupa o hotarare judecatoreasca - masina

Buna ziua ,
Dupa un proces, in care un cetatean, m-a invinuit ca i-as fi cumparat masina si nu am trecut-o pe numele meu , in lipsa unui act vanzare-cumparare, dar cu un martor , a castigat procesul ! Drept urmare, se pare ca trebuie sa platesc impozitul pe ultimii 10 ani ! In primul rand cum reusesc sa radiez masina ??? Am doar o copie dupa talon, copie care a fost depusa de cetateanul respectiv la dosar . Si chiar trebuie sa platesc impozitul asta ?? Care ar fi rezolvarea ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cristinageorgescu , utilizator 10:40, 28 Aprilie 2015
Stim vag ce s-a intamplat in dosar, nu stim situatia.
Da, trebuie sa il platiti sau sa cereti vreo prescriptie, dar depinde... nu stim de la ce a plecat dosarul, daca ANAF a fost parte etc.
Cetateanul nu si-a mai platit impozitul de 10 ani pe motiv ca nu mai este propietarul autovehiculului . El a solicitat sa ii fie radiata masina de pe numele lui si ca subsemnata sa plateasca impozitul pe toata aceasta perioada. ANAFul nu a fost implinat in proces . In ce conditii as putea cere prescriptia impozitului ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autoturism tomescus tomescus Buna ziua, pe scurt problema mea -In 2012 am achizitionat o autoutilitara frigoterma de la o firma din Bucuresti, pe baza de contract Vanzare-cumparare -Nu ... (vezi toată discuția)