avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa pentru transferul de proprietate
Discuție deschisă în Executare silită

taxa pentru transferul de proprietate

In cazul in care debitorul castiga contestatia , eu imi recuperez cei 2 % pentru transferul de proprietate? Sunt intr-un caz asemanator,am castigat o licitatie, intre timp proprietarul a depus contestatie , iar eu am primit actul de adjudecare . In cat timp trebuie sa merg la CF? Iar daca platesc cei 2 % imi recuperez banii daca acesta castiga contestatia ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Bun dobandit prin licitatie, nu pot intra in posesia lui fizica puzuzu puzuzu Buna ziua. Am incercat sa caut o solutie pentru o nelamurire personala de ordin judiciar pe forum, dar nu am gasit niciun subiect asemanator deschis. Va rog ... (vezi toată discuția)
Ocpi imi conditioneaza intabularea unui imobil adjudecat la executare silita de plata impozitului pe transfer de proprietate emisa pe numele debitorilor! ieseugenia ieseugenia Dupa lupte seculare care au durat 3 ani am reusit sa adjudec la executare silita(licitatie) un imobil,pt ca debitorul a refuzat sa-mi restituie ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)