avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art 52 codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art 52 codul muncii

Am contactul de munca suspendat in baza art 52 lit b din codul muncii (plingere penala ptr luare de mita ,respectiv suma de 10 ron pe care spune un investigator ca mi-ar fi dat-o),va rog sa imi spuneti daca declararea joi,de catre Curtea Constitutionala,ca fiind neconstitutional art 52 lit b,produce efecte si asupra deciziei de suspendare a contractului meu. Este unitatea obligata sa ma cheme la servici???
Cel mai recent răspuns: cautatorul , utilizator 18:49, 11 Mai 2015
Decizia Curtii Constitutionale isi produce efecte numai pentru viitor si de la data publicarii ei in Monitorul Oficial.
Eu vreau sa stiu ce efecte produce asupra mea [suspendat conf art 52 lit b,aceasta hotarire a curtii???? contractul meu ramine suspendat?? ce inseamna aceste efecte in viitor?? asta nu inteleg!!! am inteles ca nu are efect retroactiv,cum era si normal,ptr ca ar fii creat haos,eu vreau sa stiu ce se intimpla in cazul meu???? ramin sau nu cu contractul de munca suspendat???
Veti ramane cu c.i.m. suspendat, daca nu se va decide incetarea suspendarii.
Cine poate decide acest lucru??? unitatea???
Angajatorul este cel care va decide.

Alte discuții în legătură

Decizia cc nr 279/2015 sexu sexu CURTEA CONSTITUŢIONALĂ În numele legii DECIDE: 1. Admite excepţia de neconstituţionalitate ridicată de D M şi MT în Dosarul nr. ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim art52 alin1 lit b catrinee catrinee Buna ziua, la aceasta data a aflu suspendata de opt luni pe baza art 52 alin 1 lit b .Conform Curtii constitutionale in 23 aprilie acest articol a fost ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat cautatorul cautatorul Am contractul de munca suspendat in baza art 52 lit b,teza intii,din Codul Muncii...care a fost declarat nesconstitutional de catre Curtea ... (vezi toată discuția)