avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art 52 codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art 52 codul muncii

Am contactul de munca suspendat in baza art 52 lit b din codul muncii (plingere penala ptr luare de mita ,respectiv suma de 10 ron pe care spune un investigator ca mi-ar fi dat-o),va rog sa imi spuneti daca declararea joi,de catre Curtea Constitutionala,ca fiind neconstitutional art 52 lit b,produce efecte si asupra deciziei de suspendare a contractului meu. Este unitatea obligata sa ma cheme la servici???
Cel mai recent răspuns: cautatorul , utilizator 18:49, 11 Mai 2015
si totusi mai intreb: suspendarea contractului de munca s-a facut in baza acestui articol care,a devenit neconstitutional...ce poate invoca unitatea ptr mentinerea suspendarii??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia cc nr 279/2015 sexu sexu CURTEA CONSTITUŢIONALĂ În numele legii DECIDE: 1. Admite excepţia de neconstituţionalitate ridicată de D M şi MT în Dosarul nr. ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim art52 alin1 lit b catrinee catrinee Buna ziua, la aceasta data a aflu suspendata de opt luni pe baza art 52 alin 1 lit b .Conform Curtii constitutionale in 23 aprilie acest articol a fost ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat cautatorul cautatorul Am contractul de munca suspendat in baza art 52 lit b,teza intii,din Codul Muncii...care a fost declarat nesconstitutional de catre Curtea ... (vezi toată discuția)