avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia copilului in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia copilului in strainatate

Buna seara,

Sunt stabilita in Franta impreuna cu copilul meu, care e inscris si frecventeaza scoala de aici.
Am fost anuntata de primaria sectorului de care apartin ca, pentru a beneficia de alocatie pt copil, am nevoie de o hartie cum ca in Romania copilul nu mai beneficiaza de alocatie.
Ce demersuri trebuie sa fac? Unde trebuie sa anunt ca renunt la alocatia copilului? Va rog mult, ajutati-ma.
Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: corimia , utilizator 08:56, 28 Aprilie 2015
Adresati-va AJPIS - Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala in raza careia aveti domiciliul in Romania.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii copii ContSters383402 ContSters383402 buna ziua.am 2 copii si vrem sa plecam in strainatate la vara si sa luam si copii cu noi.cum si unde ar trebui sa ne adresam sa renuntam la alocatia din tara ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
Alocatie elev (cls.a12 a) -varsta>18 ginacom ginacom buna dimineata! copilul meu a implinit varsta de 18 ani in luna aprilie 2013(este elev cls.a12 a) si nu a mai primit alocatia din aceasta data.... stiu ca ... (vezi toată discuția)