Am si eu o intrebare,daca se poate sa ma ajutati. Am un prieten in Focsani si a facut o belea la firma care lucra si i-au iesit cca 9000 de euro gaura .l-au dat afara si i-au zis ca daca nu aduce banii,o sa il de-a in judecata. intre timp firma a dat faliment,timp in care i-au venit pe acasa politisti sa il caute si sa il convinga sa faca rost de bani.Apoi dupa ce firma s-a inchis i-a venit acasa o hartie prin care i se spunea ca nu mai este acuzat ca forma a retras acuzatiile si ca nu mai stiu ce.dupa un timp a aparut iar la el acasa un politist care sa ii zica ca o sa fe dat in judecata daca nu aduce banii si altele. De cand s-a intamplat faptul si l-au dat afara de la servici pana astazi a trecut 1 an jumatate si as vrea sa stiu daca este ceva pe numele lui.Tin sa mentionez ca acasa nu i-a venit nici o hartie prin care sa fie atentionat.Cum as putea afla daca este ceva pe numel lui?
multumesc
Martor la furt
marian_n86
Salut numele meu este Marian si am fost de fata cand i sa furat telefonul mobil al unei cunostinte ,nu cred ca se poate numi chiar furt deoarece acesta ia dat ... (vezi toată discuția)