avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... E sau nu urmarit penal?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

E sau nu urmarit penal?

Am si eu o intrebare,daca se poate sa ma ajutati. Am un prieten in Focsani si a facut o belea la firma care lucra si i-au iesit cca 9000 de euro gaura .l-au dat afara si i-au zis ca daca nu aduce banii,o sa il de-a in judecata. intre timp firma a dat faliment,timp in care i-au venit pe acasa politisti sa il caute si sa il convinga sa faca rost de bani.Apoi dupa ce firma s-a inchis i-a venit acasa o hartie prin care i se spunea ca nu mai este acuzat ca forma a retras acuzatiile si ca nu mai stiu ce.dupa un timp a aparut iar la el acasa un politist care sa ii zica ca o sa fe dat in judecata daca nu aduce banii si altele. De cand s-a intamplat faptul si l-au dat afara de la servici pana astazi a trecut 1 an jumatate si as vrea sa stiu daca este ceva pe numele lui.Tin sa mentionez ca acasa nu i-a venit nici o hartie prin care sa fie atentionat.Cum as putea afla daca este ceva pe numel lui?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 27 Iunie 2009
Poate face adresa la Politie pentru a afla daca este parte in vreun dosar.
El nu mai este in tara,nu stiu cum as putea afla eu daca are ceva pe numele lui
Sa va trimita o procura, pe care o traduceti si certificati la un notar.
Se poate cumva asa fara sa ii vina nici o hartie acasa prin care sa i se spuna sa se prezinte la tribunal la proces,sa il urmareasca?
Tot ce este posibil.

Alte discuții în legătură

Martor la furt marian_n86 marian_n86 Salut numele meu este Marian si am fost de fata cand i sa furat telefonul mobil al unei cunostinte ,nu cred ca se poate numi chiar furt deoarece acesta ia dat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! in primul rând vreau să menționez că sunt la ... Andrei19955 Andrei19955 Bună ziua! In primul rând vreau să menționez că sunt la prima abatere! Sunt acuzat de instigare la fals în declarații, inducerea organelor în eroare ... (vezi toată discuția)
Are voie un politist sa te jigneasca ? Dogariu Catalin Dogariu Catalin Ma aflat afara in data de 17/03/2020 la ora 22:00. Iesisem de la munca, m-am dus la magazin sa imi cumpar cate ceva printre care si bere dupa m-a sunat un ... (vezi toată discuția)