avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer de la persoana fizica la o societate din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer de la persoana fizica la o societate din Anglia

Buna ziua
As dori sa stiu daca pot sa transfer suma de 1.000 lire din contul personal - persoana fizica , catre o societate din Anglia si daca este nevoie de o anumita aprobare din partea BNR sau justificarii. Mentionez ca banii sunt destinati ca avans pentru un contract de inchiriere spatiu cu societatea care o am deschisa in Anglia, dar pana se deschide contul pe firma din Anglia mai dureaza vreo 3 luni.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Av. Irina Iliescu , Avocat 10:19, 28 Aprilie 2015
In primul rand apreciez ca aveti nevoie de un contract de inchiriere in care sa stipulati ca plata se face din contul personal, pentru societate. In acest fel, transferul sumei isi gaseste justificare.In rest, pe partea cu BNR nu aveti nimic de raportat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut intre 2 soc.comerciale cu acelasi administrator asin asin Buna ziua, as dori sa stiu daca este legal si corect sa obtin un credit de la banca pe o soc.1 si pe baza de contract de imprumut pe 3 ani fara dobanda ,sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucram din 2019 în regatul unit, suntem necăsătoriți, ... Remussssss Remussssss Bună ziua. Lucram din 2019 în Regatul Unit, suntem necăsătoriți, si am strâns cu mult efort și sudoare o suma de bani împreună cu concubina mea, cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)