avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare functionar public

Buna ziua,
am fost declarat admis la concursul de ocupare al postului de inspector, clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii din mediul rural.
Precizez ca nu am mai fost functionar public pana acum, dar am o vechime de 6 ani ca economist.
As dori sa stiu care va fi incadrarea in grila de salarizare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: catalindumitrele , utilizator 15:58, 28 Aprilie 2015
OUG nr. 83/2014 - salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice
Art. 5
...
(3) In cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010.
...
ceva mai concret daca se poate, dupa ce lege se calcula in 2010 sau care era grila de salarizare (se tine cont de legea 284/2010?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu functionar public catalindumitrele catalindumitrele Buna seara, in cateva zile, voi participa la un concurs pentru ocuparea functiei de inspector, clasa I, grad profesional principal in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Promovare presi presi ordonanta de urgenta nr. 57/ 2015 art. 4 alin. 4) În cazul funcționarilor publici nou-încadrați sau promovați, nivelul de salarizare în plată pentru ... (vezi toată discuția)