avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salariu functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salariu functionar public

Buna seara,
in cateva zile, voi participa la un concurs pentru ocuparea functiei de inspector, clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii.
As dori sa stiu care va fi salariul de incadrare. Precizez ca am si 7 ani vechime.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 9 Aprilie 2015
OUG 83/2014
art. 5
...
(3) in cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar public catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am fost declarat admis la concursul de ocupare al postului de inspector, clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii din mediul ... (vezi toată discuția)
Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici klaudya1974 klaudya1974 In conditiile legislatiei in vigoare, care este salariul unui functionar public de executie din cadrul unei primarii,cu vechime 10 ani, care promoveaza de la ... (vezi toată discuția)