avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bunuri date cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bunuri date cu titlu gratuit

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

Daca prestez servicii (executie constructii) si materialele achizitionate de prestator (de mine) pot sa fac act aditional la contract si sa stipulez faptul ca materialele le dau beneficiarului cu titlu gratuit?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: d_roxana , utilizator 12:39, 28 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)
Factura pfa serena82 serena82 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este corect sa apara lunar pe factura pretul serviciilor prestate din care sa se scada o anumita suma datorata de pfa ... (vezi toată discuția)
Durata contractuala - valabilitatea contractului shpaima shpaima Am un contract semnat in ianuarie 2016 pentru dirigentie de santier la niste obiective in constructie cu o autoritate publica centrala (minister) La ... (vezi toată discuția)