Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un raspuns catre ANAF?Am urmatoarea situatie:
In luna decembrie 2012 nu am avut nici un fel de activitate(pfa inregistrat in ROI si platitor de TVA).Am depus decontul de tva (d300) dar nu am depus si D394 SI nici D 390, pt ca erau pe zero si stiam ca nu se depun.Acum fiscul ma pune sa platesc amenda pt nedepunere sau sa fac o petitie in care sa le explic conform a ce.... nu am depus ca era zero.
In instructiunile de completare ale dclaratiilor screi foarte clar...ce sa la explic mai mult de atat?Ei sustin ca daca sunt inscris in ROI rtrebuia sa le depun chiar si pe zero.
Nu se depune pe zero nici o declaratie informativa....
Faceti o nota in care le ziceti ca sunt prosti, scuzati, prost informati si ca nu se depune pe zero.. ( cf instructiunilor din...)
Aud tot mai des tampenii de genul acesta...
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.