avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia minima
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia minima

Buna, intrebare pensia minima a crescut de la 350 la 400 la 1 ianuarie 2015 sau de la 1 februarie 2015, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 13:13, 29 Aprilie 2015
01/01/2015
multumesc de raspuns asa stiam si eu pana astazi cand mi-a arata cineva cupoanele din ianuarie si februarie iar creterea i sa facut din februarie, oare pe cati romani iau fentat statu roman #-o bravoo statuluii:P
1. Eu nu prea cred asa ceva chiar daca dvs. spuneti ca ati vazut cu ochii dvs.

2. Sa se duca la Casa de Pensii sa ceara lamuriri.
buna domnu tudor daca persoana respectiva imi zicea doar si numi arata cupoanele nici eu no credeam , asa am sfatuit-o si eu sa merga la casa de pensi si sa ceara bani o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social de 400 lei eugenbala eugenbala Buna ziua! Am o pensie de invaliditate gradul III de 350 lei iar sotia are indemnizatie de handicap permanent de 250 lei. Avem dreptul la ajutorul social de ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 am 1 an lucrat cu grupa 1 la mina vulcan in 1987-1988 si 3 ani lucrati cu grupa 2 ca sudor la lugomet lugoj,in 29-01-2015 am depus dsr.la casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Pensia minima garantata Madalyna2011 Madalyna2011 Buna, am si eu o intrebare: daca o persoana a lucrat doar 2 ani si dupa aceea a stat in crestere copil, poate sa beneficieze de pensia minima garantata. ... (vezi toată discuția)