Buna ziua,
As dori sa va solicit opinia cu privire la urmatorul caz :
Soacra mea a primit astazi o instiintare pentru executare silita ( poprire pe salariu ) de la Directia de Taxe si Impozite. Obiectul executarii il constituie impozitul anual pentru o masina, cumparata de sotul sau in anul 1992 ( moment in care erau casatoriti ). In anul 2002, au divortat, iar in urma partajului, masina a ramas la sotul sau . Pana in 2002, ea sustine ca impozitul a fost platit, insa din 2002 pana in prezent sunt sanse ca impozitul sa nu mai fi fost platit de catre sotul acesteia . Chiar si in situatia in care impoztul pe masina nu ar fi fost platit pana la momentul partajului, eu sunt de parere ca ea datoreaza strict suma acumulata de la momentul achizitiei pana la partaj , nu intreaga suma din 1992 - prezent . Care este opinia dvs ? Ea a incercat sa le arate celor de la Finante hotararea de divort si partajul, dar evident ca acestia nici nu au vrut sa o bage in seama, ba mai mult i-au spus ca este si datoria ei chiar si pentru impoztul datorat dupa partaj, ceea ce mi se pare cusut cu ata alba...Multumesc anticipat !
Divort
cr15tian
Buna ziua.
As dori sa stiu cum sa procedez in cadrul unui divort. Este vorba de mama soacra care a facut greseala de a se recasatori cu un om ... (vezi toată discuția)