avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Consilier local

In perioada ordonantei cand se putea transfera de la un partid la altulun consilier ales pe listele PNL sa transferat la PSD ,dupa circa o luna acesta si-a dat demisia din functia de consilier si chiar specificand in demisie ca demisioneaza din functia de consilier al PSDdin motive personale ,locul ramanand vacant urmand a se confirma un supleant .,
Intrebare: de la ce partid se va confirma inlocuitorul demisionarului???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 29 Aprilie 2015
Cred ca numai instanta de judecata va decide , mai ales ca, Curtea Constitutionala a decis că Legea de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supleant consilier local cata32 cata32 Supleantii sunt candidatii inscrisi in listele partidelor si care nu au fost alesi.Ei trebuie declarati supleanti de catre autoritate sau sunt prin ... (vezi toată discuția)
inlocuire consilier local demisionar Mircea Cristian Mircea Cristian Buna ziua! Care este Legea care reglementeaza inlocuirea unui consilier local care a demisionat din formatiunea politica pe care a reprezentat-o si ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare partid: conditii si consecinte ovidiu19 ovidiu19 Buna seara. Sunt consilier local al U.S.L. -ului din partea Partidului Social Democrat si as dori sa va intreb daca pot sa-mi schimb culoarea politica. In ... (vezi toată discuția)