avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CINE CASTIGA COPIII ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CINE CASTIGA COPIII ?

buna ziua sant tata de 2 fete gemene frumoase de 7 anisori. in ultima vreme mama sa bea foarte mult si sa faca scandluri apoi am intrat in datori mari.in 8 februaria 2015 sotia la intalegere cu mine a plecat in spania.am avut o intalegere dar nu a respectat.si bani a trimis o singura data 250 eura si ea castiga 500 este intern.acolo mananca nu chirie.si acei bani nu a trimis pe numele meu ci pe alt nume ok.acuma ea cu bani strasi vrea sa dechida proces si sa ea cu ea in spania fetele.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 09:00, 12 Mai 2015
Aveti sanse egale dupa o estimare sumara.
Trebuie sa dovediti tot ce ziceti.
Daca nu dovediti castiga mama fetele.

Este insa un proces echilibrat in care aveti si dvs. sanse.
Aveti 2 optiuni (inteleg ca nu sunteti casatorit cu mama copilelor):
1. Angajati un avocat si dati in judecata pe mama fetelor solicitand ca locuinta minorelor sa fie stabilita la dv. si mama acestora sa fie obligata la plata pensiei de intretinere in favoarea acestora.
2. Asteptati ca mama copiilor sa va dea in judecata si apoi angajati un avocat care sa va reprezinte interesele in instanta in aceeasi directie ca la pct. 1.
Aveti toate sansele sa castigati cu un avocat specializat care stie drept. ;)
Sanse egale inseamna mult.
Depinde ce iese la proces in raport de probe si apari..
.
Daca s-au inteles ca mama sa plece depinde ce s-a intamplat ulterior.
Aici e cheia problemei...zic eu...

In general femeile isi gasesc amanti in strainatate dupa ce pleaca...dar nu ar fi chiar relevant...zic eu...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In general femeile isi gasesc amanti in strainatate dupa ce pleaca..

Dl. Lascoschi , de unde aveti dvs informatia asta ?? sunt si eu curioasa .. parerea mea este ca daca o femeie vrea sa-si faca un amant, nu trebuie musai sa plece in strainatate :thumbup:
nu pot sa o trec la abandon?

Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Incredintare minor duscaandreea duscaandreea eu si concubinul meu avem un baietel de 4 ani. noi am stat impreuna la parinti lui, iar in 28 martie eu am plecat cu acordul sotului sa muncesc in ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani si 6 luni angelicageorgiana angelicageorgiana am o fetita de 2 ani si jumatate care in momentul de fata sta la soacra mea, de 3 ani de zile am decis cu concubinul meu sa stam impreuna pentru fata am mai ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)