avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CINE CASTIGA COPIII ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CINE CASTIGA COPIII ?

buna ziua sant tata de 2 fete gemene frumoase de 7 anisori. in ultima vreme mama sa bea foarte mult si sa faca scandluri apoi am intrat in datori mari.in 8 februaria 2015 sotia la intalegere cu mine a plecat in spania.am avut o intalegere dar nu a respectat.si bani a trimis o singura data 250 eura si ea castiga 500 este intern.acolo mananca nu chirie.si acei bani nu a trimis pe numele meu ci pe alt nume ok.acuma ea cu bani strasi vrea sa dechida proces si sa ea cu ea in spania fetele.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 09:00, 12 Mai 2015
Domnule, copiii nu pot fi castigati ca nu sunt un concurs cu premii sau o tombola. Incercati sa va intelegeti initial cu doamna, poate ajungeti la o intelegere cu privire la copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor duscaandreea duscaandreea eu si concubinul meu avem un baietel de 4 ani. noi am stat impreuna la parinti lui, iar in 28 martie eu am plecat cu acordul sotului sa muncesc in ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani si 6 luni angelicageorgiana angelicageorgiana am o fetita de 2 ani si jumatate care in momentul de fata sta la soacra mea, de 3 ani de zile am decis cu concubinul meu sa stam impreuna pentru fata am mai ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)