avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar noaptea in Bucuresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar noaptea in Bucuresti

Buna ziua,

aseara am fost surprins de radar cand coboram de pe Podul Grant, mergand catre Arcul de Triumf. Eram in spatele unei alte masini, la distanta mica si am fost opriti amandoi. respectivul nu a luat amenda, eu am luat. am avut 79 km/h, conform spuselor politistului.

era 11.30 pm, bezna.

am refuzat sa semnez amenda, nu am formulat obiectiuni, nici nu am atins macar amenda. politistul a oprit un taximetrist si l-a pus martor. eu am plecat , nu stiu ce au facut ei in urma mea.

cand voi primi amenda prin posta, vreau sa o contest. chiar daca am gresit, consider ca am fost vanat si pentru faptul ca cel din fata mea nu a fost amendat consider ca am fost nedreptatit.

idei pentru contestare ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:40, 30 Aprilie 2015
Avand in vedere ca agentul constatator va proba valoarea vitezei cu care ati fost surprins circuland cu proba radar,nu aveti sanse reale in eventuala contestare a PV contraventie in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum câteva zile am fost amendat de un polițist rutier pt. ... DUMITRACHE AUREL DUMITRACHE AUREL Acum câteva zile am fost amendat de un polițist rutier pt. ca am mers pe banda de autobuz din direcția Piata Presei în direcția Arcul de Triumf. În fata ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere (viteza). pot castiga contestatia sau nu? AleXandru_123 AleXandru_123 Buna seara, in data de 4.03.2012 am fost surprins pe drumul E70, in afara localitatii, cu o viteza de 174 km/h cu un... Logan 1.4:O. M-a oprit masina care avea ... (vezi toată discuția)
Viteza max. 66km/h inregistrat de politie ca si 79 km/h szalac szalac Buna ziua, Azi am fost oprit de politia rutiera pentru viteza in localitate. Agentul a explicat ca am circulat cu viteza de 79 km/h inregistrat cu aparatul ... (vezi toată discuția)