avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotarare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotarare recurs


Buna ziua !
As dori mult sa ma ajutati comunicandu-mi prin e-mail date certe referitor la comunicarea hotararii[irevocabile] date in recurs.
Concret, as dori sa-mi comunicati daca, ulterior anului 1989, s-au comunicat partilor din oricare proces hotararile irevocabile in spetele in cauza, daca da, in ce perioada precum si data de cand acest act procedural nu sa mai indeplinit.

Cu stima,
EUI
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:22, 17 Mai 2015
Indicati o perioada concreta care va intereseaza.
Ma refer la perioada 1999 - 2003.

Multumesc anticipat.
Pana la intrarea in vigoare a Noului Cod Procedura Civila -15 februarie 2013-, instantele nu erau obligate sa comunice partilor din proces hotararile irevocabile.
Poate nu am inteles correct ! ?
Adica , dupa intrarea in vigoare a NCPC respectiv, ulterior datei de 15.02.2013, s-a comunicat/se comunica partilor din proces si hotararile irevocabile ?

Din nou, multimesc anticipat pentru orice raspuns edificator si pertinent.
DOMNULE AVOCAT DAN EU AM INCEPUT PROCESUL DUPA FEBR 2013 , S-A INCHEIAT IREVOCABIL LA TIBUNAL IN NOEMBRIE 2014 SI TOT NU AM PRIMIT HOTARAREA ACASA .

Alte discuții în legătură

Ncpc maria1956 maria1956 Buna seara, este in in vigoare NCPC , care are modificari la Legea nr.554/2004: sa intelegem ca nu mai este necesara investirea cu formula ... (vezi toată discuția)
Instanta de recurs se pronunta pe vechiul cod de procedura desi trebuia pe noul? seldom seldom Buna ziua, Instanta de recurs s-a pronuntat astfel pe un proces inceput in luna august 2013, dupa intrarea in vigoare a Noului Cod de Procedura ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta? tzuku51 tzuku51 Care este diferenta intre o hotarare \"definitiva\" si una \"irevocabila\"? Va multumesc. (vezi toată discuția)