avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adeverinta de la Inspectoratul General pentru Imigrari ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverinta de la Inspectoratul General pentru Imigrari Bucuresti

Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce acte trebuie sa depun pentru obtinerea unei edeverinte de la Inspectoratul General pentru Imigrari Bucuresti, care sa ateste faptul ca am lucrat si locuit legal in Romania in perioada 1994-2002. Mentionez ca sunt cetatean turc si acum nu mai locuiesc in Romania.Adeverinta imi fa folosi la Consulatul Romaniei din Istanbul pentru dosarul de pensionare.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:36, 3 Mai 2015
Nu stiu daca Inspectoratul pentru Imigrari elibereaza astfel de adeverinte. Sunati la inspectoratul care a eliberat permisul / permisele de sedere si intrebati-i daca are rost sa depuneti cerere.
La acest link gasiti formatiunile teritoriale (click pe judetul unde sunteti):
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza pentru cetateni turci sibel sibel sunt casatorıta cu cetatean turc sı as dorı sa ıau vıza pentru el dın ankara sı mar ınteresa ce am nevoıe sı ... (vezi toată discuția)
Casatorie si viza de sedere younes younes ma numesc ahmad younes sunt din israel am venit in romania la prietena mea si vreau sa intreb ce acte imi trebuie pentru casatorie si pentru viza de sedere pe ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere paul_anita paul_anita Am fost casatorit cu o romanca. Acum am divortat. Eu sunt cetatean turc. Am carte de rezidenta pentru reintregirea familiei prin prisma faptului ca la data ... (vezi toată discuția)