avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Orele de liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Orele de liniste

Am sunat la prim. comunei sub jurisdictia carei apartinem si am intrebat de orele de liniste . au spus ca exista un HCL nr 170 din 2008 care precizeaza orele de liniste astfel: conf art.3 alin 2 se stabilesc orele de liniste pe raza comunei in urmatorulinterval orar: 15-17 si 22-06
intre HCL si legea 61 care e primeaza? am intrebat dar s-a intrerupt si nu am mai putut auzi un raspuns. L 61 intervalul este 13-14 si 22-08 parca. se completeaza orele sau cum?
Cel mai recent răspuns: ioanah89 , utilizator 14:31, 15 Martie 2019
Hotararea consiliului local e mai aproape de realitate.

Intr-o asociatie se fixeaza, in spiritul legii, un interval stablit propriu regulament de ordine interioara. La mine la bloc avem 14,00-17,00 si 22,00-8,00. Intervalul de pranz este pentru familiile cu copii mici.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Am si eu o intrebare orele de liniste se aplica si celor care construiesc? Noi avem o vecina care construieste un duplex mai sus de noi si nu respecta orele de liniste noi majoritatea avand copii mici pana intr-un an. I se pot aplica sanctiuni daca o reclamam? Si unde ar trebui sa facem reclamatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masaje erotice tavy49 tavy49 Buna ziua , sint propietarul al unui apartament intr-o vila tip duplex,propietarul celuilalt apartament a inchiriat la o firma care a deschis un salon de ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii - interval orar Larisa-Lory Larisa-Lory Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
Lege sau hcl? Irinaria Irinaria Bună ziua! Vă rog frumos să-mi spuneti ce trebuie să se respecte, o lege sau o HCL ... vă mulțumesc! (vezi toată discuția)