Am sunat la prim. comunei sub jurisdictia carei apartinem si am intrebat de orele de liniste . au spus ca exista un HCL nr 170 din 2008 care precizeaza orele de liniste astfel: conf art.3 alin 2 se stabilesc orele de liniste pe raza comunei in urmatorulinterval orar: 15-17 si 22-06
intre HCL si legea 61 care e primeaza? am intrebat dar s-a intrerupt si nu am mai putut auzi un raspuns. L 61 intervalul este 13-14 si 22-08 parca. se completeaza orele sau cum?
Hotararea consiliului local e mai aproape de realitate.
Intr-o asociatie se fixeaza, in spiritul legii, un interval stablit propriu regulament de ordine interioara. La mine la bloc avem 14,00-17,00 si 22,00-8,00. Intervalul de pranz este pentru familiile cu copii mici.
Am si eu o intrebare orele de liniste se aplica si celor care construiesc? Noi avem o vecina care construieste un duplex mai sus de noi si nu respecta orele de liniste noi majoritatea avand copii mici pana intr-un an. I se pot aplica sanctiuni daca o reclamam? Si unde ar trebui sa facem reclamatia?
Masaje erotice
tavy49
Buna ziua , sint propietarul al unui apartament intr-o vila tip duplex,propietarul celuilalt apartament a inchiriat la o firma care a deschis un salon de ... (vezi toată discuția)