avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

am pe salariu 2 popriri care insumeaza 1/2 din salariu, acum mi s-a mai poprit si contul de card pe care iau salariu de catre primarie.cum pot face sa scap de poprirea pe cont avand in vedere ca eu deja iau salariul diminuat cu 1/2.deja am ajuns cu asta de la primarie la 60% din salariu poprit
Multumesc anticipat de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 22:31, 2 Mai 2015
Din punctul meu de vedere, ar trebui sa solicitati conexarea dosarelor de executare la executorul care a infiintat prima executare, sa le faceti cunoscut executorului si creditorilor ca toate porpririle privesc sumele realizate cu titlu de salariu și sa solicitati diminuarea sumelor retinute, conform maximului stabilit de lege. Ulterior, executorul va distribui sumele obtinute catre creditori, dar nu va putea retine peste maximul prevazut de lege.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2015
Valeriu Chirita, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Trei popriri succesive gabi1984 gabi1984 Intrebarea e urmatoarea: Ce se intampla cu a doua si a treia poprire pe salariul angajatului? Executorii sunt obligati sa faca cerere de conexare si daca nu ... (vezi toată discuția)
Poprire la banca sonya33 sonya33 buna ziua, am semnat ca fidejusor pt o societate, nestiind ce reprezinta termenul, eu eram imputernicita societatii; societatea nu si-a respectat obligatiile ... (vezi toată discuția)