avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim - expirare termen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim - expirare termen

Buna ziua!
Am un CIM care expira la data de 02.05.2015 ( sambata) si nu se mai doreste prelungirea acestuia.
Va rog frumos, cand trebuie transmis revisalul?

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 29 Aprilie 2015
Revisal-ul il puteti transmite in data de 04.05.2015, avand in vedere ca data de 02.05.2015 cade intr-o zi nelucratoare.
multumesc frumos!
In HG 500/2011 art.4 lit d) este stipulat ca incetarea CIM se inregistreaza in registru la data incetarii contractului individual de munca. Nu este specificat ca trebuie transmis in zi lucratoare, ca in cazul transmiterii inceperii activitatii
Cititi Codul civil cu privire la calculul termenului (art.2553)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incheierii contractului de munca mihaela495 mihaela495 Am o nelamurire legata de data incheierii CIM si transmiterea lui in Revisal. Am inteles ca data incheierii CIM trebuie sa fie anterior inceperii activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, In cazul in care exista o cerere de suspendare CIM de 2 zile, cum operez in REVISAL, cand inregistrez suspendarea, la rubrica data sfarsit ... (vezi toată discuția)