avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista obligatia angajatorului de a elibera unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista obligatia angajatorului de a elibera unui angajat (ce se afla in preaviz) o adeverinta de venit?

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea speta Un angajat aflat in preaviz de concediere (colectiva) si care se afla si in incapacitate temporara de munca a formulat o cerere catre angajator prin care solicita eliberarea unei adeverinte de venit.
Intrebare Mai are obligatia angajatorul de a elibera o astfel de adeverinta?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 18:30, 29 Aprilie 2015
Poate sa mentioneze asa ceva, intrucat nu exista text de lege care-i sa interzica sa faca o astfel de mentiune.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta fost angajat lilly11a lilly11a Buna va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - un fost angajat, al carui contract s-a incheiat in urma cu 2 sapt, solicita o adeverinta pentru medic si ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza eliberarea adeverintei de salariat CameliaTeodora CameliaTeodora Cum ar trebui sa procedez in cazul in care fostul angajator refuza eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa vechimea in munca, chiar in conditiile ... (vezi toată discuția)
Timp legal eliberare adeverinta roion roion Am solicitat de la un angajator la care am lucrat o adeverinta cu sporurile avute(conducere,lucru peste program,spor de noapte,etc) si in 4(patru) luni nu am ... (vezi toată discuția)