avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Resurse umane

Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca cineva a fost angajat pe un post cu studii medii, dar nu avea diploma de bac, iar acum s-a descoperit greseala, ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 6 Mai 2015
Buna seara,
Despre ce post e vorba?
operator
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2015
monikastanca, utilizator
Nu se poate inatmpla nimic , angajatorul are posibilitatea de a-l trimite la un curs de formare profesioanla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor ... oana.velicu oana.velicu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor angajat si nu stiu pe ce functie COR sa-l incadrez, o sa fie in departamentul IT, suport ... (vezi toată discuția)
Cale de atac katalyn86 katalyn86 Buna ziua.Mi-am depus doosarul de angajare la primarie pentru functia de sef svsu.la doua zile am fost sunat de doamna secretara si m-a pus sa vorbesc cu o ... (vezi toată discuția)
Studii medii gabi1962 gabi1962 Ce acte sunt necesare pentru a atesta absolvirea studiilor medii? (vezi toată discuția)