avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu asociat strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu asociat strain

Buna seara, am o cunostiinta care vrea sa faca un srl impreuna cu un asociat strain. Este necesar ca cetateanul strain sa vina in tara pentru semnarea documentelor sau poate semna electronic ori sa faca o imputernicire sa semneze cetateanul roman pentru el?Cetateanul strain v-a fi administrator, ponderea lui la capitalul social depasind 50%.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:36, 29 Aprilie 2015
Buna seara,
Nu e nevoie sa fie prezent. Se pot semna actele prin intermediul unui imputernicit cu procura speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura asociat strain pt asociat roman ririana ririana va mai deranjez cu o intrebare. desi am incercat sa ma informez, imi dau seama ca nu prea ma descurc. in fapt, vreau sa ma asociez cu un cetatean strain si ... (vezi toată discuția)
infiintare firma-cetatean non eu rrramor rrramor Care este procedura, ce costuri si acte implica infiintarea unui SRL de catre un cetatean elvetian in Bucuresti?Precizez ca el se afla in Elvetia. Daca el nu ... (vezi toată discuția)
Semnare act constitutiv de asociat strain aurica ilie aurica ilie am marea rugaminte sa fiu ajutata in urmatoarea situatie:: suntem 3 asociati la un srl si mai dorim adaugarea unui asociat strain (din alta tara). deoarece ... (vezi toată discuția)