Buna ziua,
Am intampinat o problema conducand cu numerele provizorii si asigurarea expirata un autovehicul. A fost inaintat un dosar catre Parchet pe baza savarsirii infractiunii de punere in circulatie un vehicul neimatriculat, cu cercetare in libertate si urmarire penala pe motiv ca nu am antecedente penale sau consecinte si ca sunt la primul contact cu legea! Ca rezultat la dosarul meu, conform Ordonantei si a dl. Procuror se renunta la urmarirea penala si sunt obligat pe o perioada de 30 de zilce sa prestez o munca neremunerata si sa platesc 100 lei o amenda judiciara.
Din dosarul pe care l- am ridicat de la Parchet am observat ca pot efectua o plangere in termen de 20 de zile de la primirea lui. La baza problemei consta timpul pe care nu il detin si pt alte activitati, doresc sa transform Hotararea in amenda administrativa!
Va rog extrem de frumos daca imi punteti transmite cum ar fi bine sa procedez in acest caz. Pe motive reale pot dovedi faptul ca sunt suprasolicitat cu timpul si ca va fi mai bine pt mine daca as plati amenda administrativa si nu munca neremunerata! Nu vreau din nestire sa scormonesc dosarele prin Instanta pt ca intr- o oarecare masura concep gravitatea situatiei si din nesiguranta apelez la dumneavoastra pt ca nu doresc sa se intoarca impotriva mea datorita faptului ca am inaintat o plangere. Care este procedura corecta in cazul meu?
Va foarte multumesc cu stima si respect!:sorry:
Si eu sunt de parere ca trebuie sa fiti multumit de solutia dispusa.
O solutie mai fericita nu cred ca se putea dispune avand in vedere faptul ca nici nu ati avut angajat avocat.
Eu zic sa o lasati asa intrucat riscati sa va complicati foarte tare daca nu stati locului.
Trebuia sa va aparati mai bine anterior de a se dispune aceasta solutie si sa va fi expus argumentele prin avocat pentru a fi putut spera la ceva mai bine de atat.
Am nevoie de avocat
Ionut234
Buna ziua,
Numele meu e Ionut, sunt din Sibiu, am 25 de ani, iar vara trecuta am fost prins in Vama Veche fumand marijuana, plus posestie de aprox 0.7 grame. ... (vezi toată discuția)