avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contencios administrativ

Bună seara. Am o nelămurire la o situație concretă. O instanță de contencios administrativ a dat o sentința irevocabila prin care obliga Consiliu local să dea o hotărâre prin care să constate încetarea mandatului unui consilier și înlocuirea luicu următorul de pe lista
Consilierul local în cauză a deschis un proces în nume personal cu partidul care l a dat afară ,iar tribunalul care a judecat cauza a declinat spre soluționare către judecătorie. Sentința era următoarea: admite necomp materială din oficiu și declina competenta solutionarii catre judecatorie.
Întrebarea mea este:consiliu local mai este obligat să pună în aplicare sentința irevocabila, din moment ce nu se știe care va fi sentința judecatoriei în cauza nou deschisa de cel care i s a rridicat sprijinul din partea partidului. ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 1 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Atat timp cat nu s-a solicitat suspendarea executarii acelei hotarari , Consiliul Local are obligatia s-o puna in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentința irevocabila manuyel manuyel Bună ziua. Va expun următoarea situație:un partid politic a obținut o sentința IREVOCABILA, pentru schimbarea unui consilier și înlocuirea acestuia cu ... (vezi toată discuția)
Contencios sentinta definitiva si irevocabila adeina adeina am obtinut sentinta definitiva si irevocabila cu privire la validare/invalidare consilier local.O mana de binevoitori ar dori excluderea din partid tocmai ... (vezi toată discuția)
Poate instanta de fond sa pronunte o hotarare definitiva si irevocabila in urmatorul caz de dizolvare a consiliului local? pvs pvs Vă rog să-mi spuneți și mie, dacă instanța de fond poate să dea o hotărâre definitivă și inrevocabilă în următorul caz de ... (vezi toată discuția)