am obtinut sentinta definitiva si irevocabila cu privire la validare/invalidare consilier local.O mana de binevoitori ar dori excluderea din partid tocmai pentru a opri aplicarea sentitei. Se poate acest lucru, daca hotararea tocmai in acest sens a fost data?
Buna ziua !
Ar trebui sa dati mai multe detalii referitoare la obiectul litigiului si la hotararea emisa in acest sens . S-a dispus repunerea in situatia anterioara ?
Mesaj reeditat
@ adeina
Data post: Duminica, 27 Februarie 2011, 12:08
Subiect: contencios sentinta definitiva si irevocabila
in 2008 inainte de validare consiliu local, mi-au inscenat o excludere din partid. M-am adresat consiliului de onoare si arbitraj al partidului,concomitent cu o contestatie la contenclos.Consiliul de onoare si arbtraj mi- a dat castig de cauza, iar speta si-a continuat cursul cand s-a emis sentinta definitiva si irevocabila prin care se desfiinteaza partial hot.C.L. cu privire la icvalidarea mea
p.s.
nu mai deschideti alte topicuri pentru / in legatura cu o anumita problema pentru care ati deschis deja un topic .... aveti posibiltatea de a continua discutia pe topicul deja deschis.
Buna ziua !
Sentinta a fost emisa pentru reglementarea strict a situatiei respective si trebuie executata ( fiind vb despre o hotarare definitiva si irevocabila) . Nimic nu impiedica insa formatiunea politica sa gaseasca tertipuri legale pentru incetarea mandatului de consilier local , dupa validare ....
pentru ce se mai dau sentinte? Apropos, ieri aceleasi persoane care m-au exclus acum 2 ani, m-au exclus din nou, fara a tine seama de hotararea consiliului de arbitraj si nici a prevederilor statutare! Oricum, voi continua lupta pe toate caile legale!