avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contencios sentinta definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contencios sentinta definitiva si irevocabila

am obtinut sentinta definitiva si irevocabila cu privire la validare/invalidare consilier local.O mana de binevoitori ar dori excluderea din partid tocmai pentru a opri aplicarea sentitei. Se poate acest lucru, daca hotararea tocmai in acest sens a fost data?
Cel mai recent răspuns: adeina , utilizator 09:36, 3 Martie 2011
Buna ziua !
Ar trebui sa dati mai multe detalii referitoare la obiectul litigiului si la hotararea emisa in acest sens . S-a dispus repunerea in situatia anterioara ?
Mesaj reeditat
@ adeina
Data post: Duminica, 27 Februarie 2011, 12:08
Subiect: contencios sentinta definitiva si irevocabila

in 2008 inainte de validare consiliu local, mi-au inscenat o excludere din partid. M-am adresat consiliului de onoare si arbitraj al partidului,concomitent cu o contestatie la contenclos.Consiliul de onoare si arbtraj mi- a dat castig de cauza, iar speta si-a continuat cursul cand s-a emis sentinta definitiva si irevocabila prin care se desfiinteaza partial hot.C.L. cu privire la icvalidarea mea

p.s.
nu mai deschideti alte topicuri pentru / in legatura cu o anumita problema pentru care ati deschis deja un topic .... aveti posibiltatea de a continua discutia pe topicul deja deschis.
Buna ziua !
Sentinta a fost emisa pentru reglementarea strict a situatiei respective si trebuie executata ( fiind vb despre o hotarare definitiva si irevocabila) . Nimic nu impiedica insa formatiunea politica sa gaseasca tertipuri legale pentru incetarea mandatului de consilier local , dupa validare ....
pentru ce se mai dau sentinte? Apropos, ieri aceleasi persoane care m-au exclus acum 2 ani, m-au exclus din nou, fara a tine seama de hotararea consiliului de arbitraj si nici a prevederilor statutare! Oricum, voi continua lupta pe toate caile legale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de excludere din partid a curtii de onoare si arbitraj irod irod este de la sine inteles ca decizia de excludere din partid va fi mentinuta si confirmata de curtea de onoare si arbitraj, desi nu sunt motive temeinice de ... (vezi toată discuția)
Alegeri consiliul local fromaniuc2005 fromaniuc2005 La sedinta de constituire a Consiliului local se prezinta o adresa prin care se specifica faptul ca un consilier ales este exclus din partid. Este validat ... (vezi toată discuția)
Poate instanta de fond sa pronunte o hotarare definitiva si irevocabila in urmatorul caz de dizolvare a consiliului local? pvs pvs Vă rog să-mi spuneți și mie, dacă instanța de fond poate să dea o hotărâre definitivă și inrevocabilă în următorul caz de ... (vezi toată discuția)