avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Facturarea unui produs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Facturarea unui produs

Buna seara.Am cumparat de la x,un obiect.Mi s-a eliberat factura.Impreuna cu mine a fost o alta persoana y.Y isi inregistreaza ulterior la R.C. o intreprindere individuala.Dupa sase luni,y merge la x si ii cere sa-i faca o factura pe obiectul cumparat de mine.X ii face factura pe acelasi obiect.Y imi face plingere la parchet pentru furt.Va rog indrumati-ma ce sa fac.Multumesc anticipat.
Daca a facut factura nu vad cum sa fie furt.
Nu vad cum ati avea probleme.
Spuneti ca dumneavoastra detineti factura pe obiectul cumparat. Atunci nu putei fi acuzat de furtul obiectului respectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2015
Adolfina Pop, Consultant fiscal
Obiectul facturat este individualizat?

Despre ce fel de obiect este vorba si cum demonstreaza Y ca este acelasi obiect (ce probe a depus la plangere)?

Probleme nu poate avea decat X care a facturat acelasi obiect de 2 ori.

Ce relatie este intre dvoastra si Y si in ce conjunctura Y era prezent cand ati achizitionat obiectul de la X?
Doar daca ati luat cu un produs in plus se poate discuta de furt.
Trebuie insa dovedit ca s-au luat doua produse.
In primul rand x emite o factura pentru un obiect pe care nu il mai avea in proprietate din moment ce inteleg ca vi l-a vandut dvs, cred ca nu descrieti exact situatia de fapt, nu vad cum sa fiti dvs acuzat de furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina la serviciul inmatriculari catalins2 catalins2 Buna Seara , am o mica problema ..am cumparat o masina din bucuresti , am reusit sa-i fac r.a.r in bucuresti dupa care am ajuns acasa in iasi , am achitat ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos,un raspuns! soriyn soriyn Am si eu o mica,mare problema si in acelasi timp nelamurire: Cam ce s-a intamplat... o sa incerc o mica speta: X(samsar de masini),avand o masina( peugeot) ... (vezi toată discuția)