avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Femeie care hraneste si aduce animale in complex ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Femeie care hraneste si aduce animale in complex rezidential

Suntem disperati, avem o problema si nu gasim nici o solutie legala.
Avem o vecina care aduce si hraneste diverse animale pe spatiul proprietate comuna intr-un complex rezidential nou in Bucuresti.
Cu toate ca au vorbit multi oameni cu ea, ea continua si noi suntem exasperati de mizeria facuta de animale, de sunetele scoase samd.
Dupa ce platim o gramada de bani la rate mai trebuie sa suportam si asa ceva.
Va rog frumos, trebuie sa fie o portita prin care sa poata fi sanctionata si oprita definitiva sa mai faca asta.
Va multumesc in numele mai multor persoane pentru un ajutor cu un sfat, doua.
Da. Multumesc pentru sfaturi.
Nu inteleg de ce mi-ati sters mie posturile.
Eu am cerut un sfat intr-o problema si s-a degenerat ca de obicei cand este vorba despre cainii fara stapini.
Nu e problema mea ce se face cu cainii maidanezi, eu am intrebat despre SANCTIONAREA COMPORTAMENTULUI UMAN printr-o reglementare.
Probabil ca data viitoare, cine va mai scrie despre subiectul cainilor, va trebui sa atentioneze pe cei cu psihoze, asa zisii iubitori de animale, sa stea deoparte.
Vad ca sunt o specie foarte agresiva, sar la atac la orice cuvint.
Cititi, eventual Ordonanta nr 21 / 30.01.02, art 9 si 10:
[ link extern ]

Pe baza acestei Ordonante (chiar modificata fiind la aceasta data) trebuie sa fi fost elaborate Hotarari locale.

Puteti trimite un e-mail la primaria sectorului si sa intrebati care sunt dispozitiile legale ce reglementeaza situatia neplacuta careia trebuie sa ii faceti fatza – fara sa precizati ca proprietarii de imobile sunt proprietari si pe teren... (pt a nu avea surpriza ca va raspunde cava de genul: ”e proprietatea dv, va priveste).
Puteti trimite reclamatie si la directia sanitar-veterinara – poate vin ei pe capul femeii respective (toate institutiile statului au, azi, nevoie de bani si fac multe controale pt a-i obtine).
Reglementarile exista, dar e greu sa urnim, pe cei care trebuie sa le aplice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Combatere hotarare consiliu municipal privind sterilizarea cainilor marianoprisi marianoprisi Cum putem combate aceasta mare prostie care nu face decat sa acopere incompetenta primariei de a rezolva situatia cainilor maidanezi? (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Timisoara: hotararea consiliului local 146/14.03.2013 - sterilizarea cainilor cu si fara stapan sorinpascu sorinpascu http://www.primariatm.ro/hcl.php?unid=6E88F2A17BD2A9DAC2257B2C00463112 Vreau sa stiu daca acest HCL care nu are la baza nici o lege la nivel national, poate ... (vezi toată discuția)