avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

Buna seara.Am o intrebare in legatura cu cheltuielile de judecata.De exemplu daca eu pierd procesul sunt obligata sa le platesc?sau le platesc doar daca reclamantul mi le cere?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:04, 29 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand ele trebuiesc dovedite si cerute de reclamant si apoi - daca pierdeti dosarul - instanta va va obliga sa le achitati in tot sau in parte.
Si reclamantul in ce faza a procesului poate cere cheltuielile de judecata?
In fiecare faza procesuala, adica atat in fond cat si in caile de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile de judecata se acorda pe fiecare faza procesuala? Pisicescu Pisicescu Cheltuielile de judecata cerute in instanta se acorda la fiecare faza a procesului sau numai la terminarea finala a procesului? Unde este prevazuta aceasta ... (vezi toată discuția)
Pot angaja avocat doar pt recurs? initial nu am avut. Mortis Mortis Am castigat un proces (contestatie decizie de concediere) in care m-am reprezentat singur, dar e posibil ca angajatorul sa faca recurs, unde va pierde din nou, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata Bograv Bograv In instanta de fond, nu au fost solicitate cheltuieli de judecata, pentru divort cu minor. Unul din accesorii (autoritatea parinteasca) a fost atacata in apel ... (vezi toată discuția)