avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere amiabila proprietar si Administratie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere amiabila proprietar si Administratie

O intelgere facuta intre admi si proprietar mai trebuie trecuta prin notariat sau este de ajuns semnat si stampilat cu administratia ?
Între 2 părți care se țin de cuvânt în mod normal ar fi suficientă o înțelegere amiabilă dar pentru o mai mare siguranță se poate autentifica la notariat.
Nu am înțeles comparația (fiind prea subtilă ) dar absolut orice se poate rezolva și prin înțelegere amiabilă pentru evitare procese, cheltuieli, pierdere de timp. Este la latitudinea părților modul de rezolvare a diferendelor inclusiv la respectarea unei înțelegeri
Despre ce intelegere este vorba?
am rezolvat multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere 1/3 din hala alfactrus alfactrus Buna ziua, Am nevoie sa inchiriez 1/3 dintr-o hala. Din punct de vedere al proprietarului si al meu nu avem nicio problema cu delimitarea exacta a partii ... (vezi toată discuția)
Avocat reprezentare instanta - probleme cu vecinii - cu asociatia georgecodrut georgecodrut Buna ziua, As dori sa intru in legatura cu un avocat care ma poate ajuta in intentarea unor actiuni in instanta a unui vecin si a asociatiei de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat ? alexandro alexandro Buna ziua O sa incerc sa exprim cat mai pe scurt si mai clar problema mea. E vorba de o mostenire ( un apartament) care conform legii se imparte 50-50% ... (vezi toată discuția)