avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avocat reprezentare instanta - probleme cu vecinii - ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avocat reprezentare instanta - probleme cu vecinii - cu asociatia

Buna ziua,
As dori sa intru in legatura cu un avocat care ma poate ajuta in intentarea unor actiuni in instanta a unui vecin si a asociatiei de proprietari.
Stiu ca exista lista cu consultanti dar m-ar interesa un avocat care a mai avut procese intre proprietari si asociatiile de locatari si cunosc legile dupa care functioneaza acestea si desigur procese intentate vecinilor ( inundatii, lipsa acord semnatura pt RADET )
Nu as dori sa deranjez acele persoane care se ocupa de altfel de cazuri mult mai complexe si din acest motiv postez aceasta rugaminte

Va multumesc,
George Popovici
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
georgecodrut, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgecodrut , utilizator 14:30, 25 Ianuarie 2019
Inainte de a intenta o actiune in instanta incercati solutionarea tuturor problemelor pe calea medierii cu ajutorul unui mediator . Se poate solutiona mai repede si fara o cheltuiala mare in timp si bani.
In acest fel nu veti mai pierde timp in instanta , nu va veti afecta relatiile cu vecinii si cu siguranta nu veti mai fi stresat de aceasta problema.
Luati domniile voastre deciziile cu ajutorul mediatorului , nu lasati pe altii sa decida.
Ajungeti la o intelegere.
Daca as avea cu cine sa discut, nu m-ar deranja. Din partea mea exista bunavointa si intelegere. Din pacate din partea lor nu exista aceasta dorinta.
Ar fi mult mai usor cu ajutorul unui mediator dar nu am cu cine discuta
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
georgecodrut, utilizator
Sunt probleme distincte ,eventualele neintelegeri/litigii cu locatarii,cu asociatia de proprietai si cu furnizorii de utilitati
In cazul asociatiilor de proprietari este de preferat ca diferendele sa fie solutionate amiabil daca exista interesul partilor
Diferendele cu locatarii se solutioneaza strict intre parti
Diferendele cu asociatia de proprietari,la fel a trebui solutionate amiabil,daca nu prin implicarea autoritatilor =mediator,parchet,instanta de judecata
Diferendele fata de furnizorii de utilitati sunt mai complexe,deoarece locatarul nu este parte in raportul juridic furnizare utilitati,incheiat intre furnizor si asociatia de proprietari
tocmai din acest motiv doresc sa iau legatura cu un avocat specializat pe astfel de probleme si sa ma indrume sa imi rezolv problemele in cel mai usor mod

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare, nereguli la administratia blocului Georgeiono Georgeiono Buna ziua, Fiind membru nou in aceasta comunitate, voi incepe cu scuzele de rigoare anicipat deoarece este posibil sa fac anumite confuzii si greseli. Sper ... (vezi toată discuția)
Lntelegere amiabila sau proces? miticamanea miticamanea Unui locatar i s-a intamplat un accident stupid: o bucata de tencuiala de pe fatada blocului i-a cazut pe masina, spargandu-i luneta si indoindu-i tabla. ... (vezi toată discuția)
Liniste perturbata SorinMarinescu SorinMarinescu Sunt deranjat frecvent de catre chiriasii care locuiesc sub ap. meu. Administratorul de bloc sau presedintele au vreo obligatie in acest sens? Multumesc! (vezi toată discuția)