avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie CC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie CC

buna ziua,
as dori sa imi spuneti si mie dupa cat timp de la nasterea copilului se ofera indemnizatia.Mentionez ca am nascut pe data de 20 ianuarie si am depus actele dupa cele 42 de zile de sarcina si lehuzie si inca nu am primit indemnizatia si nici alocatia copilului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela306 , utilizator 07:58, 1 Mai 2015
1. - Indemnizatia pentru CCC se acorda incepand cu a 43-a zi de la nasterea copilului.
- Alocatia de stat pentru copii se acorda incepand ci luna urmatoare aceleia in care s-a nascut copilul.

2. - Daca nu le-ati primit pana acum faceti o interventie la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste si indemnizatia pentru CCC si alocatia de stat pentru copii.
- Veti primi si drepturile din urma de la datele pe care vi le-am spus mai sus.
Va multumesc pentru raspuns.M-am interesat si din cate am inteles sunt pusa in plata din luna mai.Asa se procedeaza la noi,pana in mai se traieste cu aer ,daca nu ai alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Angajata pe perioada determinata. primesc indemnizatie? ana-maria_sandu ana-maria_sandu sunt angajata in invatamant pe perioada determinata. am nascut pe 25 iulie si am lucrat in invatamant 21 luni inainte de nastere la scoli diferite: anul trecut ... (vezi toată discuția)