avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Jurisconsult sau consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Jurisconsult sau consilier juridic

In cadrul unei societati comerciale,poate fi angajata cu contract de munca,o persoana absolventa a facultatii de drept,(cu licenta si diploma de absolvire,care nu a practicat pana in prezent),in meseria de jurisconsult sau consilier juridic?Exista vreo scara ierarhica intre aceste meserii,in sensul ca trebuie sa o practici intai pe una si apoi pe cealalta?Fiind debutant, care dintre cele doua meserii (sau alta),poate fi practicata de catre angajat? Eventual cu trimitere la lege.Multumesc.PS:scuze pt greseala din titlu...
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
danny20164, utilizator
Cel mai recent răspuns: danny20164 , utilizator 10:23, 30 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Studii jurisconsult AlexHR AlexHR Buna ziua. Un absolvent al Facultatii de Stiinte Juridice siAdministrative, specializarea Administratie Publica, licentiat cu nota maxima, poate fi angajat in ... (vezi toată discuția)
Ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept? andu86 andu86 as vrea si eu sa stiu , ce specializare este trecuta intr-o diploma de absolvire a facultatii de drept, profil drept dupa luarea licentei??? cumva JURIST? VA ... (vezi toată discuția)