avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Jurisconsult sau consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Jurisconsult sau consilier juridic

In cadrul unei societati comerciale,poate fi angajata cu contract de munca,o persoana absolventa a facultatii de drept,(cu licenta si diploma de absolvire,care nu a practicat pana in prezent),in meseria de jurisconsult sau consilier juridic?Exista vreo scara ierarhica intre aceste meserii,in sensul ca trebuie sa o practici intai pe una si apoi pe cealalta?Fiind debutant, care dintre cele doua meserii (sau alta),poate fi practicata de catre angajat? Eventual cu trimitere la lege.Multumesc.PS:scuze pt greseala din titlu...
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
danny20164, utilizator
Cel mai recent răspuns: danny20164 , utilizator 10:23, 30 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a ocupa funcţia de consilier juridic, cod cor 261103, ... ioana.dan ioana.dan Pentru a ocupa funcţia de consilier juridic, cod cor 261103, sunt necesare studiile superioare de drept, sau este nvoie si de un curs/acreditare ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie in consilier juridic TEA TEA Buna, Sunt absolventa de drept din anul 2003 si pana acum am fost angajata la diverse societati pe diverse functii, inclusiv jurisconsult. Am debutat la ... (vezi toată discuția)
Cor - jurisconsult sau consilier juridic? Doresc sa va supun atentiei o “discutie” in legatura cu doua notiuni: aceea de “consilier juridic” si respectiv cea de “jurisconsult”. Scopul ... (vezi toată discuția)