avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendarea contractului de munca

In data de 23 aprilie 2014 societatea unde lucrez mi-a suspendat contractul de munca in urma formularii unei plangeri penale.
Am citit ca in data de 23 aprilie 2015 CCR a decis ca acest lucru este neconstitutional si ca atare angajatorul nu mai poate suspenda contractul de munca in urma formularii unei plangeri penale.
Intrebare: Aceasta hotarare se aplica si in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 30 Aprilie 2015
Deciziile Curtii Constitutionale produc efecte numai pentru viitor de la data publicarii lor in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca berom berom Acum doi ani CM mi s-a suspendat in urma plangerii penale a angajatorului. Decizia a fost contestata in tribunal Judecatorul a considerat ca decizia de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim art52 alin1 lit b catrinee catrinee Buna ziua, la aceasta data a aflu suspendata de opt luni pe baza art 52 alin 1 lit b .Conform Curtii constitutionale in 23 aprilie acest articol a fost ... (vezi toată discuția)
Decizia cc nr 279/2015 sexu sexu CURTEA CONSTITUŢIONALĂ În numele legii DECIDE: 1. Admite excepţia de neconstituţionalitate ridicată de D M şi MT în Dosarul nr. ... (vezi toată discuția)