avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa citarii in calitate de martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa citarii in calitate de martor

buna ziua,
in cazul in care nu am primit citaie in calitate de martor,trebuie sa ma prezint la proces?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:08, 30 Aprilie 2015
multumesc,dar trebuie sa dovedesc acest lucru?

Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
vladimir55, utilizator
Nu trebuie să dovediţi nimic şi nici nu aveţi cum. Staţi liniştit, faptul că nu aţi fost legal citat rezultă din actele aflate la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie la politie Utu2010 Utu2010 Buna as avea si eu o problema sa primit o citatie de la politie in care e solicitat sa se prezinte la sediul politiei in calitate de invinuit pentru evaziune ... (vezi toată discuția)
Citatie proces dori27 dori27 Buna Ziua, Tocmai am primit citatie pentru a ne prezeta la judecatorie.Vecina noastra sustine ca noi am inundat-o, cere daune si aduce ca martori niste ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos!!! citatie ca martor de la o dgcco directia antidrog la sectia 6 de politie???!!! consuello consuello Am primit ieri o citatie de prezentare ca martor la sectia 6 Politie. Antetul de pe citatie este DGCCO DIRECTIA ANTIDROG. Se face referire la un dosar penal ... (vezi toată discuția)