avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical dupa demisie

buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: mi se va plati concediul medical pe care angajatorul nu a vrut sa mi-l inregistreze ca urmare a depunerii demisiei-fortat de presiunea la care am fost supus in urma neacceptarii mele de atributiuni neconforme cu fisa postului.mai exact in 28.04.2015 am scris demisia cu derulare din 29.04.2015 fara sa primesc pe loc nr.de inregistrare.a doua zi pe 29.04.2015 simtindu-ma rau medicul de familie mi-a dat certificat medical pentru 10 zile,certificat pe care angajatorul nu a vrut sa mi-l inregistreze. la cerere mea pe 29.04.2015 am primit copie xerox dupa demisie cu nr.de inregistrare din data de 29.04.2015 pe care nu este mentionata perioada de preaviz sau data incetarii raporturilor de munca, directorul spunandu-mi ca va inceta raporturile de munca cu acordul ambelor parti, eu intradevar nementionand nimic in acest sens in cererea de demisie.inca nu stiu data incetarii oficiale a contractului meu de munca,motiv pentru care nu stiu ce se va intampla cu concediul medical, in ce conditii se deruleaza si daca voi benefizia de indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca.multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 30 Aprilie 2015
Sunteti in perioada de preaviz?
nu stiu, cata vreme nu mi-a comunicat data incetarii contr.de munca iau eu pe demisie nu am specificat nimic despre perioada de preaviz.
posibil sa nu fiu in preaviz daca imi va inceta raportul de munca cu acordul ambelor parti, este posbil ca decizia sa aiba data de 29.04.2015
Trebuie sa stiti exact , intrucat una este situatia in care c.i.m. inceteaza in baza acordului partilor, una este situatia in care c.i.m. inceteaza prin demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare preaviz minim obligatoriu gabi.b gabi.b Care este perioada minima de preaviz la care poate fi obligat un salariat incadrat ca muncitor si care si-a depus demisia in baza art. 55 lit. b (acordul ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in cazul demisiei robertariana robertariana Buna ziua, Ma numesc Roberta si am fost relocata cu serviciul incepand cu data de 25 nov 2013,intr-o alta localitate. Problema este ca nu pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! mnd mnd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, am urmatorul caz, o angajata si-a facut cerere de incetare a cim cu data de 15 august, cererea a scris-o in data de 27 iulie ... (vezi toată discuția)