avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

la incetarea contractului de munca angajatorul este obligat la plata la zi a tuturor drepturilor salariale ? Daca da exista o perioada laimita pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: adriancoman , utilizator 16:06, 30 Aprilie 2015
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu Andra2806 Andra2806 daca am fost in ccc cu contractual suspendat si am incetat contractul de munca in cat timp trebuie sa imi plateasca zilele de concediu ramase ! (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor Simonabcr Simonabcr Buna seara, Daca am incetat contractul de munca cu acordul partilor, cand trebuie sa se faca nota de lichidare. Fostul angajator, mi-a spus, ca plata ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor ionut0902 ionut0902 buna ziua sunt angajat si mis-a propus de catre angajator incetarea contractului de munca cu acordul partilor sunt de acord ,dar mai am de recuperat ... (vezi toată discuția)