avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

daca am fost in ccc cu contractual suspendat si am incetat contractul de munca in cat timp trebuie sa imi plateasca zilele de concediu ramase !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 14 August 2019
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info ref: termen de plata a zilelor de concediu neefectuate, dupa incetarea contractului de munca Razvanmmihai Razvanmmihai Buna ziua, Contractul de munca a incetat pe data de 09.03.2016. Din 2015 si 2016 au ramas de plata 14 zile de concediu de odihna. In contractul de munca, ... (vezi toată discuția)
Ultimul salariu CROSETEL CROSETEL Buna ziua Am si eu nelamurire. La firma care lucrez salariul se da in doua transe pe 23-avans si 8-lichidare. Un angajat si-a incetat contractual de munca ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca adriancoman adriancoman la incetarea contractului de munca angajatorul este obligat la plata la zi a tuturor drepturilor salariale ? Daca da exista o perioada laimita pentru acest ... (vezi toată discuția)