avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CONTRACT DE MUNCA CU ACORDUL PARTILOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CONTRACT DE MUNCA CU ACORDUL PARTILOR

Buna seara,
Daca am incetat contractul de munca cu acordul partilor, cand trebuie sa se faca nota de lichidare. Fostul angajator, mi-a spus, ca plata salariului, se va face la data stabilita pentru plata salariu, adica 15 a lunii.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Simonabcr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simonabcr , utilizator 12:23, 26 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca ... prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.
Multumesc pentru raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale plus zile de concediu odihna neefectuate, la incetarea unui contract de munca pe perioada determinata? ANDREI_oni ANDREI_oni Buna seara, Va rog frumos sa imi spuneti daca este legala plata drepturilor salariale, in ultima zi de lucru, in conditiile in care am efectuat nota de ... (vezi toată discuția)
Lichidare inay inay Lichidare în urma disponibilizării se face la plecare sau se așteaptă data de salariu (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o intrebare, va rog frumos:maine împlinesc ... Dumia Dumia Bună seara! Am și eu o intrebare, va rog frumos:Maine împlinesc ultima zi din preavizul de lichidare, nu este legal ca și mâine sa îmi facă lichidarea ... (vezi toată discuția)